Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szervizek képes leírás - Elektromos kerékpár.tlap.hu
részletek »

Szervizek - Elektromos kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektromoskerekpar.tlap.hu » Szervizek
Keresés
Találatok száma - 21 db
AlpinBike

AlpinBike

Szervizünkben szakképzett szerelők dolgoznak, akik mindig a legjobb tudásuk szerint javítják meg az adott kerékpárt. Javításra csak javítható kerékpárt és alkatrészeket vesznek át. A munkájuk megkönnyítése érdekében érdemes mindig tiszta kerékpárt hozni a szervizbe. Amennyiben tisztítani is kell a bringát, azt óradíjban plusz költségként felszámítjuk, de a mosást te is megteheted nálunk (a szükséges eszközöket: slag, kefe, légfúvó mi biztosítjuk számodra).

Bar-Ker Kerékpárüzlet és Szerviz

Bar-Ker Kerékpárüzlet és Szerviz

Sok éves tapasztalattal rendelkező kerékpárüzletünket családi vállalkozásban működtetjük 1997 óta. Kerékpárok, alkatrészek, felszerelések, kiegészítők széles választékával várjuk Önöket. Szervizünkben rövid határidővel, kiváló szakmai múlttal, megbízható minőséggel, kedvező árakkal javítjuk, vagy akár át is építjük kerékpárját. Vevőink egyedi igényeit is rugalmasan teljesítjük. Üzletünkben a készpénzes vásárlás mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is, de áruküldést vidékre postai utánvéttel is (GLS, DPD) vállalunk. Amennyiben vázátalakításra, hegesztésre lenne szüksége, keressen fel bennünket!

Berguson

Berguson

Közös érdekünk a vállalt munka határidőre történő átadása, amely nálunk általában a kerékpárátvételét követő nap. Ezért fontosnak tartjuk az előzetes telefonon vagy személyesen történt bejelentkezést. A várakozási idő (addig, míg a kerékpárt fogadni tudjuk) változó, azonnali gyorssegélytől több nap is lehet. Munkafelvétel az üzlet nyitvatartási teljes ideje alatt. Szervizszolgáltatásunk lehet díjmentes vagy fizetős.

Bicó Kerékpárbolt és szerviz

Bicó Kerékpárbolt és szerviz

Nem a Dongó-motoros bicikli, a kerékpár fejlődésének a vége. Újabb anyagok, újabb megoldások jönnek. Két generáció is elég ahhoz, hogy a felismerhetetlenségig megváltozzanak a mindennapi eszközeink. Nagyapáink kerékpárja még acélból készült, nem volt rajta váltó, és a kerékre nyomott gumidarab fékezte. Mára viszont az autóiparból vett fékek, űrtechnológiás vázak, újszerű hajtási megoldások jellemzik a biciklit. A jövőben pedig még több csúcstechnológia kerülhet a legkörnyezetbarátabb közlekedési eszközbe.

Bike-City

Bike-City

Üzletünk elsőnek kezdte forgalmazni Közép-Kelet Európa piacvezető kerékpárjait és a design-ban hozzájuk passzoló kiegészítőket. Üzletünk 10. éve van jelen a kerékpáriparban, és ebben a nehéz gazdasági helyzetben is folyamatosan fejlődik. Köszönhető ez elsősorban az emberközpontú kiszolgálásunknak, jó szervizhátterünknek és korrekt árainknak.

BikeCare - Bringaszerviz

BikeCare - Bringaszerviz

Már te is jártál úgy, hogy egy meghibásodott bicikli miatt végigizgultad az előre tervezett családi, vagy baráti biciklitúrát? Vagy megoldhatatlan feladat elé állított a hétvégi terepbiciklizés után kormányig sáros bringádat csomagtartóban/tetőn/stb. szervizbe szállítani? Ahol persze csak több napra vállalták? Vagy az első tavaszi napsütéses hétvégén jöttél rá, hogy a hónapok óta nem használt kerékpárod koszosan, rozsdás lánccal, elállítódott váltóval mégsem lesz alkalmas sportolásra? Mi már jártunk így, többször! Emiatt alakítottuk ki úgy a szerviz szolgáltatásunkat, hogy rendelkezzünk fix szervizzel és olyan mobil szervizzel, amit Budapesten és környékén házhoz rendelhetsz, megbízható szakemberrel, profi szerszámokkal, neked jó időpontban.

BikeShop

BikeShop

Zuglóban a rákospatak menti kerékpárút mellett található a szervíz. Figyelmes kiszolgálás, ingyenes tanácsadás, precíz és gyors munka kedvező áron. Javítás, széleskörű alkatrészbázis, új és használt kerékpárok, minden ami kerékpárral kapcsolatos! Könnyű megközelítés, őrzött kerékpár tároló.

Bringa Barlang

Bringa Barlang

30éves kerékpáros múlttal a hátam mögött kezdem el ezt a szolgáltatást. Olyan tevékenységi körrel ami egyedülálló lehet ebben a körben:használt kerékpárok teljes körű szervizelése (olajzások,zsírzások,beállítások,festés, átalakítás,), új kerékpárok garanciális szervizelése,egyedi elképzelések alapján kerékpárok építése, fekvő kerékpárok építése, egyedi festések készítése.

BringaDoki

BringaDoki

Kedves Kerékpáros! Alapvetően kétféle bringás létezik. Egyik aki saját maga végzi a bicikli szerelés lehető legtöbb műveletét, és csak végső esetben fordul szakszervizhez segítségért. A másik épp az ellenkezője: nem szeret kerékpárszereléssel foglalkozni, inkább elviszi bicaját kedvenc szervizébe és szakavatott kezekre bízza azt. Vannak esetek, amikor a bicikliszerelést mégis saját magunknak célszerű elvégezni. Néhány apró, de zavaró probléma pillanatok alatt orvosolható, nem kell emiatt nyáron a leterhelt szervizre várni, hogy időpontot adjanak. Illetve van mikor egy túra alatt jön elő egy probléma és közel s távol nincs szerviz a közelben. Jó, ha értünk annyira kerékpárunkhoz, hogy olyan állapotba hozzuk, hogy haza lehessen vele jutni. Azért hoztuk létre ezt a weblapot, hogy az átlagkerékpáros is biztosítani tudja a kerékpár megbízható működését illetve az esetleg felmerülő hibákat saját tudásával ki tudja javítani. Mindegy, hogy egysebességes falusi járgányáról, vagy egy több százezer forintért vásárolt komoly kerékpárról van szó. A weblap által nyújtott ismeretekkel a bicikli szerelés kezdőknek is megoldhatóvá válik. Gondolva a mélyebb szerelési ismeretekre vágyókra, a nehezebb, több technikai ismeretet kívánó munkákhoz is adunk segítséget. Ezek a célok vezéreltek minket, a Bringa doki online bicikliszerviz szaktanácsadó weblap megalkotásakor.

Hirdetés
Duna Kerékpárbolt és szerviz

Duna Kerékpárbolt és szerviz

Több, mint 10 éve, a kerékpározás szerelmesei úgy gondolták, érdemesek arra, hogy kerékpárboltot nyissanak. Jó banda gyűlt össze, mindannyian jártasak voltak a kerékpározás valamely területén. A csapat kiforrt, a munka haladt és évek alatt olyan közösség alakult ki, akik ragaszkodtak a megszokott szolgáltatás minőségéhez és a garantált 'Üvegtigris' hangulathoz. Az évek gyorsan szálltak, a csapat tagjai lecserélődtek, a régi tulajdonosokat újak váltották fel, azonban egy ember mindig a régi maradt. Az alapító, az őskövület, akit nehéz kizökkenteni és a nehézségek ellenére is vette az akadályokat, Fehér Tamás. A régi Luongo csapatból mindenki ismerhette Makkos Krisztiánt, aki a szerviz részlegen javította a behozott kerékpárokat, régiből újat varázsolt. A hölgyek jókedvéért pedig Fehér Sándor felelt, aki mindig megtalálta a megfelelő megoldást, bármilyen kiegészítőt is keresett az betévedt vásárló. Bár a Luongo nevet már nem ők birtokolják, mégis úgy gondolták nem hagyják elveszni ezt a sok évet és egy vállalkozó kedvű fiatallal karöltve megalapították a Duna Kerékpárboltot. Az új tulajdonossal, Zemplényi Gyuri személyében szintén egy fanatikus bringással bővült a csapat. A Duna Kerékpárbolt és Szerviz színeiben immáron a régi Luongo hangulatot hozták vissza a srácok és remélik, mindenki megtalálja majd a 'Dunában' is a számítását.

Ecobike kerékpár szervíz

Ecobike kerékpár szervíz

Kerékpárszaküzletünket 2010 tavaszán nyitottuk meg Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten. Kerékpáros szakmai múltunk 1999-ig vezethető vissza. Választékunk mind a kerékpárok - GT, GEPIDA, NEUZER... mind az alkatrészek, kiegészítők területén folyamatosan bővül.

Kerékpár Diszkont

Kerékpár Diszkont

Szervizünkben felkészülten várunk minden kerékpárt, és elektromos kerékpárt. A hagyományos kerékpárok javításán kívül, specializálódtunk a manapság egyre elterjettebb elektromos kerékpárokra is. Kijelenthetjük, hogy nincs az a hiba, amit rövid időn belül ne tudnánk orvosolni.

Komi Motor Siófok

Komi Motor Siófok

Robogók, motorkerékpárok, elektromos kerékpárok javításával, értékesítésével és alkatrész ellátásával foglalkozunk. Robogók, elektromos járművek (kerékpárok, robogók, triciklik, stb.) teljeskörű javítását, nagymotorok gyorsszervízét rövid határidőn belül illetve azonnal tudjuk vállalni. Ehhez nélkülözhetetlen az állandóan raktáron lévő hatalmas árúkészlet: pl. robogókhoz minden méretű dugattyú, hajtókarok, csapágyak, szimering szettek, bovdenek, benzin csapok, ékszíjak, elektornikai alkatrészek, rúgok, idomok, elektonikai alkatrészek ... Minden típusú motorhoz: akkumulátorok, fékbetétek, gyújtó gyertyák, izzók, olajok, szűrők, tükrök, teleszkóp szimeringek, gumik Vásárlohatók még az üzletben: bukósisakok, szemüvegek, kesztyűk és egyéb kiegészítők Kedves Ügyfeleinknek, CSAK olyan robogókat, elektromos járműveket kínálunk, melyek javítását és alkatrész ellátásaát tudjuk biztosítani szükség esetén. Használt robogóink kiprobált, átvizsgált, megbízható állapotban kerülnek értékesítésre. VÁLLALJUK továbbá: -Szállitás, hitel (Budapest Bankon kersztül) megoldható, bérmotorok -Bizományos értékesítés -Alkatrészrendelés -Csere, beszámítás, felvásárlás -Műszakiztatás, felkészités

László Kerékpár Szaküzlet

László Kerékpár Szaküzlet

Manapság az emberek nagy része ismét előszeretettel űzi a kerékpározást, köszönhető ez annak, hogy viszonylag olcsó, gyors közlekedési forma, s szinte minden terepen, kint a szabadban sportolhatunk kedvünkre. Mint minden sport, a kerékpározás is kiváló módszer arra, hogy testünket fitten tartsuk, ugyanis igen kedvező módon hat szervezetünkre.

Pap  kétkerekű szerviz

Pap kétkerekű szerviz

Megbízható szervizt keres? Használt kerékpárt vásárolna? Új elektromos kerékpárra van szüksége? Akkor jó helyen jár. Tekintse meg kínálatunkat, és hívjon bizalommal! Több mint 15 éve foglalkozunk kerékpárok javításával, beszerzésével, elektromos kerékpárok viszonteladásával, szervizelésével. Praktikus megoldás idősebb emberek számára, illetve azoknak, akik fizikai korlátok miatt nem tudják élvezni a hagyományos kerékpározás örömeit. Kisebb településeken a tömegközlekedés hiányát pótolhatja. Háziasszonyoknak a bevásárlások alkalmával nagy segítséget nyújt az elektromos kerékpárokon elhelyezett nagyméretű kosár.

PNÉ Molbil Kft.

PNÉ Molbil Kft.

A LOPAKODÓ matricákkal ellátott általunk értékesített elektromos kerékpárokat garanciális időn belül és természetesen kívül bármikor szinte azonnal tudjuk fogadni! Minden más 24V, 36V, és 48V elektromos kerékpárokat, robogókat szervizelünk, javítunk. POLYMOBIL és YAKIMOTO elektromos kerékpárok szerződött szerviz partnere vagyunk!

Power Bike

Power Bike

Cégünk, a Powerbike, 1997-ben alakult motorszervizként, mely az első cégek között volt, akik akkoriban japán motorok szervizelését hivatalosan is el merték vállalni. Természetesen már az indulást megelőző időkben is japán motorok importjával és alkatrészbeszerzésével foglalkoztunk. A megfelelő szakmai felkészültség megszerzésében a Bécsben töltött szakmai évek, a Nippon-bike motorszerviz másfél esztendeje, és nem utolsó sorban az osztrák superbike tuningmester, guru és legenda Bruno Siegl segítségére is számíthattunk. A szakmai fejlődés következő szakasza az Egyesült Államokban zajlott. A felkészülés a 2000-2001-es szezonban a Hondánál, majd 2002-ben a New England Performance-nál, Pat Doyle dragrace és tuning-guru szárnyai alatt folytatódott. A 2003-as évet az első nagysikerű hazai Interwheel szereplésünk fémjelzi, és ebben az évben nyitottuk meg Powerbike motorosboltunkat a Kiss János Altábornagy u. 46-ban. A bolt kezdetben az osztrák Bikers World, a német Germas, Cima-Schlier és az angol Bike-It termékek értékesítésével foglalkozott. 2004-ben hivatalosan is elnyertük a német Germas termékek kizárólagos forgalmazásának jogát, a termékpalettára kerültek a Vemar bukósisakok, az RK láncok, az MRA szélvédők, a Brembo Motorquality és az ABM féktechnikai termékek.

Tuti menü