Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektromos kerékpár bérlés képes leírás - Elektromos kerékpár.tlap.hu
részletek »

Elektromos kerékpár bérlés - Elektromos kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektromoskerekpar.tlap.hu » Elektromos kerékpár bérlés
Keresés
Találatok száma - 7 db
BikeLineTravel

BikeLineTravel

Jól karbantartott, minőségi kerékpárok (kontrás és kontra nélküliek) várnak Önre a szükséges felszereléssel együtt. A túrától függően különböző kerékpárok állnak rendelkezésre. A kerékpár típusáráról, a bérlési díjról és a kiegészítő felszerelésről a mindenkori Információs összefoglalóban olvashat.

E-kerékpár bérlés Bükfürdőn

E-kerékpár bérlés Bükfürdőn

Itt a legújabb zöldjármű: kölcsönözhető pedelec kerékpárok! Pattanjon nyeregbe büki illetve bükfürdői információs irodáinknál bérelhető kerékpárjaink egyikére és fedezze fel Bükfürdő környékét! Kölcsönzési árainkról bővebben itt tájékozódhat! Sok szeretettel várjuk Bükfürdőn!

GASBoards

GASBoards

Elsősorban rendezvény szervező cégek figyelmébe ajánljuk ezen szolgáltatásunkat, de baráti társaságok jelentkezését is várjuk. Járműveinket rendezvényekre és cégek számra csapatépítő tréningekhez bérbe adjuk, szállítással, oktatással és védőfelszerelések biztosításával. Elektromos járműveink a halk működésük és 0% káros anyag kibocsátásuk miatt praktikus kiegészítői lehetnek bármely rendezvénynek!

Kerékpárbérlés Budapesten

Kerékpárbérlés Budapesten

Bérelj Kerékpárt Budapest belvárosában, Gyere és Válassz Cangáink közül! Budapest kerékpáros bebarangolásához talán a Comfort City cangánk a legideálisabb, mert ez egy ízig-vérig városi kerékpár. Legfőbb ismérvei a Szuper Kényelmes Testtartás, Gyors Haladás, Szilikonos Párnázott Ülés. Ha inkább Budapest belvárosában 'chilleznél', a Retro City lesz a legjobb választás. Retro bringánk 3 sebességgel és Nagyon Trendy megjelenésével hódít :)

Robogó bérlés

Robogó bérlés

Rohanó Világunk velejárója az állandó helyváltoztatás, közlekedés. Aki egyéb alternatívát keres ennek biztosítására, s foglalkozik környezete tisztaságával és zajszennyezettségével, annak jelenthet kedvező megoldást az elektromos üzemű járművek használata.Jelenleg két járművünk biztosítja Önnek ezt, de hamarosan, e jövőbe mutató közlekedési eszköz úttörőként a Keeway-Motor kínálatában is megtalálható lesz robogók formájában is.

Zebra Bringa

Zebra Bringa

Talán említenünk sem kell,hogy az egyik szenvedélyünk a kerékpározás. Ennek tudatában nyitottuk meg,vadonatúj Caprine kerékpárokkal felszerelt kölcsönzőnket, hogy másokat is 'megfertőzzünk' eme nemes szenvedéllyel ;) ugyanis a Velencei-tó a legalkalmasabb arra,hogy a sportosabbak és a kevésbé sportosak is neki merjenek vágni.

Zöld kerékpár - bérelhető e-kerékpárok

Zöld kerékpár - bérelhető e-kerékpárok

Hosszú túrázás? Könnyed városlátogatás? Bérelj elektromos kerékpárt! Akár egy napra is! Vásárlás előtt állsz és szeretnéd hosszabban kipróbálni? Menj biztosra! Béreld ki több napra a kiszemelt kerékpárt. A bérleti díjat teljes mértékben beszámítjuk, ha 30 napon belül vásárolsz kerékpárt nálunk.

Tuti menü