Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok, magazinok képes leírás - Elektromos kerékpár.tlap.hu
részletek »

Fórumok, magazinok - Elektromos kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektromoskerekpar.tlap.hu » Fórumok, magazinok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Elektromos kerékpár fórum

Elektromos kerékpár fórum

Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. A web kettő pre-bétája, amit 1997 óta töltenek meg tartalommal a fórumlakók. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, lehet társakra találhatsz.

Evs fórum

Evs fórum

Köszöntelek az Evs fórumon! A fórum regisztráció nélkül is használható, ha kérdésed van bátran tedd fel a megfelelő topikban! Ha nincs megfelelő ahol a kérdésed felteheted, akkor hozz létre egy újat! Topik létrehozása sem regisztrációfüggő, de amennyiben sok felesleges bejegyzés születik, akkor ez változhat!

Motorrevü online

Motorrevü online

Egyedül én járok munkába egy MTB biciklivel. Nem szeretek róla beszélni: kirakhatnék egy rokkantmatricát is a kerékpáromra, nem súlyos, csak kellemetlen. Tehát nem vagyok száz. Így aztán még jobban érdekelt, milyen közlekedni az intelligens csodabiciklivel.

RevoMag magazin

RevoMag magazin

Az elektromos rásegítésű kerékpározás felfutóban van, mivel egyesíti a biciklizés egészségi és környezeti előnyeit a motoros jármű kényelmével. A Gépjárműbiztonsági Törvény legutóbbi módosítása szerint a segédmotoros kerékpár maximum 500 watt elektromos teljesítményű lehet, ami megfelel az emberi erővel hajtott járműének (Canada Gazette 658-659).

Testbike

Testbike

Manapság egyre több neves gyártó rukkol elő elektromos kerékpárokkal. A választék széles, akad olyan, ami a bevásárlások cuccát segít hazavinni a villanymotorjával, de olyan is, amely támogat a hegymászásban, majd közel ugyanolyan élvezetesen le lehet vele csapatni, mint egy sima össztelós montival. Vagy egy átsegít a holtponton egy hosszú túrán. Az áruházi, olcsóbb ebike-ok inkább a füstmentes mamatranszportra szolgálnak, a komolyabb, sportcélú daraboknak egyelőre az ára is elég komoly.

Vezess magazin

Vezess magazin

Az elektromos bringa még mindig remek dolog, ha a kerékpárt nem mint sporteszközt, hanem mint célszerű közlekedési eszközt tekintjük. Sőt; most még remekebb dolog. Ahogy az autóiparban is folyamatos fejlesztésekkel teszik - elvileg - kívánatosabbá a piac számára az egyes modelleket, a bicóiparban sincs soha megállás.

Tuti menü