Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Elektromos kerékpár.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Elektromos kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektromoskerekpar.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 8 db
A2B ebike

A2B ebike

Felső kategóriás pedelec, és e-bike modellek. Akár pedál nélkül is azoknak, akik robogó helyett egy könnyen kezelhető gyors, és olcsó járművet szeretnének. Nézzen szét oldalunkon! Elektromos kerékpárok újragondolva.

Additive Biikes

Additive Biikes

Additive ebikeAdditive Bikes: Ansmann pedelec szettel szerelt bringák, nem csak városi kerékpárosoknak, hanem a hegyikerékpározás kedvelőinek is.Termékeink között megtalálhatóak az elektromos kerékpárok nagy választéka is.

AGOGS elektromos kerékpárok

AGOGS elektromos kerékpárok

Az AGOGS termékeit a prágai ekolo.cz cég gyártja. A vállalatnak több, mint 5 éves tapasztalata van elektromos kerékpárok fejlesztésében. AGOGS kerékpárokat választanak a cseh, szlovák, német, holland és belga vásárlók, és most már a magyar érdeklődöknek is elérhető a márka.

Bosch

Bosch

Azt hiszem ezt a nevet senkinek sem kell bemutatni, annyi mindent gyártanak a fúrógépektől, a háztartási gépekig. Mivel nagy jövőt látnak az elektromos kerékpárokban, ezért euró milliókat fektettek be 2010-ben, és egy vérprofi szettel léptek ki a világpiacra. Most már hazánkban is készül.

Comfort kerékpár

Comfort kerékpár

A Comfort márka széles, minden igényt kielégítő elektromos kerékpár kínálattal valamint teljes körű alkatrész palettával áll az Önök rendelkezésére. Tapasztalt, profi szakkereskedőkből álló országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetően Ön biztosan megtalálja az elvárásainak és igényeinek leginkább megfelelő modellt, melyet minden esetben tökéletesen menetkész, üzembe helyezett állapotban adunk át.

E-mozgo

E-mozgo

Cégünk története 2000-re nyúlik vissza. A kereskedelemben eltöltött több mint egy évtized rengeteg tapasztalatot, élményt, tanúlságot és kihívást hozott magával,igy nagy tapasztalattal rendelkezünk,biztos műszaki hátteret nyújtva.Visszatekintve erre az időszakra láthatjuk, hogy cégünk sikerének alapja a Vásárló központú kiszolgálás illetve a rendkívül széles, minden igényt lefedő, professzionális termékpaletta. A piac és a gazdaság valamint a fogyasztói igények-szokások változásait követve szemléletünk központjában továbbra is Vásárlóink és Partnereink állnak.

KTM

KTM

Az osztrák gyártó az elsők között volt, aki felismerte a hatalmas potenciált a pedelec kerékpárokban. Eddig (2011) BionX, és Panasonic rendszerrel szereltek, 2012-től azonban a CleanMobile, és Bosch is szerepet kap náluk.

Velox kerékpár

Velox kerékpár

Cégünk 2004 óta, az elektromos kerékpárok térhódításának kezdete óta foglalkozik elektromos kerékpárokkal, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, biztos műszaki hátteret biztosítva. Egy VELOX elektromos kerékpár megvásárlásakor, Ön biztos lehet benne, hogy az esetleg felmerülő garanciális problémákat partnereinkel közösen, gyorsan és zökkenőmentesen megoldjuk. A körültekintő minőségellenőrzésnek köszönhetően, ilyen jellegű megoldandó feladatokkal ritkán találkozunk. 2010-től, meghosszabítottuk kerékpárjaink motorjainak garanciális időszakát, így az Ön VELOX kerékpárjának legdrágább részegységére immár kettő év garanciát vállalunk, a jótállási könyvben leírtak szerint.

Tuti menü