Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek, információk képes leírás - Elektromos kerékpár.tlap.hu
részletek »

Hírek, információk - Elektromos kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektromoskerekpar.tlap.hu » Hírek, információk
Keresés
Találatok száma - 15 db
Csepel biciklik

Csepel biciklik

Csepel kerékpárgyár jogutódja, a Csepel Zrt. ma Magyarországon az egyetlen olyan cég, amely teljes körű kerékpárgyártást folytat. Az 1928-ban Weiss Manfréd által alapított gyár az államosítást követően a Csepel Művek részeként működött tovább, és gyártotta a sokak által jól ismert Csepel bicikliket. A rendszerváltást követően a gyárat elsőként privatizálták, majd amerikai-magyar vegyesvállalatként működött, Schwinn-Csepel néven. Több tulajdonosváltást követően, végül biztos anyagi háttérrel rendelkező szakmai befektetők kezébe, magyar tulajdonba került. Így garantálva vevőinknek a tradicionális Csepel kerékpárok gyártását is, a már megszokott kiváló minőségben, innovatív körülmények között. 2012-ben a tulajdonosi kör úgy döntött, hogy nevünkből elhagyjuk a Schwinn nevet: A névváltozással szeretnénk kifejezésre juttatni azt, hogy éppen egy évtizede került a cég amerikai tulajdonból kizárólag magyar tulajdonba, továbbá azt is, hogy sikerült fenntartani Csepelen a közel százéves kerékpárgyártást.

Elektromos (pedelec) kerékpár teszt

Elektromos (pedelec) kerékpár teszt

Nem sajnálva értékes munkaidőnket, kipróbáltunk egy csomó elektromos rásegítéssel ellátott kerékpárt, hogy megmondhassuk a tutit. Nem állítunk rangsort, de elmondjuk miket tudnak, tudhatnak, tudhatnának a pedelec bringák és egész jól ráéreztünk, hogy kinek és mikor lehet hasznos egy ilyen szerkentyű.

Elektromos Kerékpárhoz Akkumulátor

Elektromos Kerékpárhoz Akkumulátor

Az Akkumulátor Ár Webáruházból lehetőség van elektromos kerékpárokhoz akkumulátorokat rendelni. Választani lehet Leaftron, Long, MK, Ritar márkájú akkumulátorok közül. Vásárlás előtt kérjük győződj meg a kerékpárja teljesítményéről és ahhoz mérten rendeljen akkumulátort. Tájékozódjon arról, is hogy milyen az akkumulátor saruja, ugyanis lehet jobbos és balos is, valamint fontos a mérete és polaritása. Az Akkumulátor Ár Webáruházunkban megtalálja a megfelelő minőségű és árú akkumulátort, rendeljen tőlünk bizalommal.

Elektromos kerékpárral Salzburg tartományban

Elektromos kerékpárral Salzburg tartományban

Az elmúlt években a modern elektromos kerékpárok több mint 7000 kilométernyi túra- és hegyikerékpáros útvonalat hódítottak meg Salzburg tartományban. A szerteágazó hálózatnak köszönhetően légszomj és verejték nélkül kerékpározhatjuk be a tartomány legszebb vidékeit.

Elektromos robogó teszt

Elektromos robogó teszt

Elektromos robogó teszt: ez a városi közlekedés jövője? Csak két forint kilométerenként! Ezzel a szlogennel hirdetik az elektromos robogókat a kereskedésekben. De valóban ötödébe kerül az ilyen motorok futása, a két- és négyütemű társaikhoz viszonyítva?

Elektromos Városi Járművek

Elektromos Városi Járművek

Széles körben ismert az az elektromos járművekkel kapcsolatos gonosz tréfa, mely szerint az elektromos járművek hatósugara attól függ, milyen hosszú a hálózati kábel. Nos, ezt a viccet a technika jelenlegi állásánál idejétmúltnak kell tekintenünk: nem valószínű ugyanis, hogy bárki látott volna 80 vagy 100 kilométer hosszú hálózati kábelt... Természetesen az elektromos bicikliknek vannak korlátaik, ez azonban minden közlekedési eszközről elmondható, még az űrhajókról is. Például egy űrhajóval igen messzire el lehet menni - viszont az e-bicikli olcsóbb. Helyesebb tehát, ha - némi általános bevezető után - úgy közelítjük meg a kérdést, hogy összehasonlítjuk az egyes alternatívákat, és ilyen szemlélettel nevezünk valamit 'előnynek' vagy 'hátránynak'. Megtehetnénk persze, hogy a tudományosság álcáját öltve fajlagos értékekkel dolgozunk, de maradjunk az érthetőség kedvééért inkább az összehasonlításnál.

Florenz Classic biorobogó teszt

Florenz Classic biorobogó teszt

150 kilométer egy buszjegy áráért? Mindez úgy, hogy menet közben egy hangyányit sem szennyezzük a levegőt? Hangtalanul, és persze nem gyalog.Hang semmi, azaz nincs, nulla. 45-tel robogok a nyitott sisakban és csak enyhe szélzúgást hallok. Közvetlen a tó mellett vezet el az út, barátságosan néznek rám a horgászok, még a halakat sem zavarom. Kiérek az országútra.

Gazdasági riadó

Gazdasági riadó

A magyarországi Bosch csoport megnyitotta az utóbbi évek egyik legnagyobb szabású hazai Bosch beruházásának számító, új autóipari gyártócsarnokát Miskolcon. Az új gyárépület egy év alatt 5,5 milliárd forint értékű beruházással valósult meg, amelyhez az Észak-Magyarországi Operatív Program 981 millió forinttal járult hozzá. Bővül a cég termékportfóliója is: új villamos motorok, generátorok, önindítók, ablaktörlő szerkezetek és lapátok, valamint az eBike meghajtás-rendszereinek gyártását vezetik be Miskolcon

Greyp elektromos kerékpár

Greyp elektromos kerékpár

A Rimac sportkocsik után végre itt egy termék a horvát gyártótól, ami már széleskörben képes lehet elterjedni. Maga a technológia valóban egyedülálló teljesítményre képes és ez a Greyp adatain is jól látható.

Hirdetés
Hogy lehetsz gyorsabb a profiknál egy kerékpár versenyen?

Hogy lehetsz gyorsabb a profiknál egy kerékpár versenyen?

Bár nem verték nagydobra, a hétvégén megrendezett Kékesi Csúcstámadás nevű kerékpár verseny nagy meglepetéssel végződött. Egy eddig ismeretlen amatőr kerékpáros percekkel gyorsabban tekert fel hazánk legmagasabb hegycsúcsára, mint a résztvevő profik, pedig csak több perccel később indulhatott...

Hol kerékpározzak

Hol kerékpározzak

Manapság egyre elterjedtebbek az elektromos kerékpárok, amelyekre ugye nem kell jogosítvány. (Sajnos) Viszont mi számít elektromos kerékpárnak és mi nem? Sokan szerintem nincsenek ezzel tisztában, úgyhogy utána néztem mit mond erről a KRESZ. Nehogy valakit kellemetlenség érjen a rosz választás miatt.

HVG

HVG

Robbanásszerűen terjed az elektromos bicikli. A kínai városokban egyre több biciklista a fárasztó pedálozás helyett halk és kényelmes elektromos kerékpáron suhan tovább. Az elektromos kerékpárok eladása az egekbe szökött, Kína jelenleg az első helyen áll a világon a motorizált közlekedési eszközök eme olcsó formáját tekintve.

Megnyílt az e-bike kölcsönző Pécsett

Megnyílt az e-bike kölcsönző Pécsett

Már lehet bérelni a city bike-okat és az elektromos bicikliket Pécsett. A két állomáshelyen felnőtt és gyerek kerékpárok is vannak, de bukósisakot, kisgyerekülést és utánfutót is kölcsönözhetnek az érdeklődők. Az iroda is megnyílt pénteken a Király utcában.

Totalbike teszt

Totalbike teszt

Csendes suhanás. Tiszta szívemből kedvelem a kerékpárokat, de valahogy mégsem lettem igazi bringás. Van egy átkozottul rossz tulajdonságuk, amit petyhüdt testem egyetlen porcikája sem kíván. A pedálozás az, amiről első lovaskocsihajtó és segédmotorkerékpár-vezetői engedélyem kézhezvételekor lemondtam. Ezért örültem, amikor megtudtam, a bicajon is vége a pedálozásnak.

Tudatos vásárló

Tudatos vásárló

Körkép a hazai elektromos bicajokról. Minden korosztály igényét és ízlését kielégítő kínálat, különböző technikai megoldások, pedálrásegítés, dupla akkumulátor - néhány szóval így jellemezhető az elektromos kerékpárok hazai piaca.

Tuti menü