Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webshopok, Üzletek képes leírás - Elektromos kerékpár.tlap.hu
részletek »

Webshopok, Üzletek - Elektromos kerékpár.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: elektromoskerekpar.tlap.hu » Webshopok, Üzletek
Keresés
Találatok száma - 27 db
Ambringa kerékpárbolt

Ambringa kerékpárbolt

Miért jók számodra az elektromos kerékpárok, a pedelec biciklik, e-bike-ok? - Olyan könnyedén mehetsz fel velük az emelkedőre, mintha síkon tekernél; - Mindenkit lehagyva, dinamikusan gyorsulhatsz; - Akár izzadás nélkül is kerékpározhatsz, így munkába járásra is kiváló lehet; - Spórolhatsz a benzin és parkoló költségen, hiszen ez a legolcsóbb közlekedési mód, csupán 0,2-0,4 Ft/km! - Egészségesebb, sportosabb leszel általa, ha rendszeresen használod!

BikeArt kerékpárcenter

BikeArt kerékpárcenter

BIKE ART CENTER kerékpárbolt és szerviz. Alakult 2005. februárjában. Akik alakították: Fülöp Zsolt, aki egy lelkes amatőr. Idáig csak a mountain bike világában volt érdekelt, de 2004 őszén megtetszett neki az országúti bringázások légköre. A másik tag egy hölgy, Miklós Erika, aki már régebben műveli a kerékpározás mindkét ágát, és a boltosdiban is 19 éve jelen van. Amatőr szinten vannak eredményei mind mountain bike, mind az országúti szakágban. A harmadik szereplő, aki a szerszámokkal a kezében hadakozik: Pánczél Csabi. A teljesség igénye nélkül róla csak annyit, hogy amatőr országúti bajnok, abból az időből, amikor még a Paprétet a Kőrókák szervezésében 7-szer kellett megmászni. Ez a három személy lelkes együttese garanciát jelent egy jó kerékpárbolt működéséhez. A későbbiekben csatlakozott hozzájuk Weisz Attila, aki a North Wave ruhákkal foglalkozik, nem mellesleg a maratonok master kategóriájának többszörös győztese, és bajnoka, és Durucz Tamás, aki a Kiss János Altábornagy utcai boltban tevékenykedik nagy erővel. Megrögzött országúti kerékpáros, akit sikerült a mtb világába is bele vezetni.

Bikebot

Bikebot

A bikebot egy kerékpáros keresőrobot. A magyar weben található kerékpár webshopok kínálatát nézi végig rendszeresen és az elérhető bringákat, alkatrészeket és egyéb kellékeket rendezi kategóriákba, majd tálalja egy gyorsan kereshető felületen. Így pillanatok alatt tájékozódhatsz a kinálatról és egyben összehasonlíthatod az árakat is. Miért jobb, mint a többi kereső? A hagyományos keresők minden mást hasonló találatot is belekevernek a kerékpárok közés, a többi ár összehasonlító oldal csak a partnerei kínálatában keres, addig a bikebot az egész magyar nyilvános interneten. Legalábbis ez a terv és folyamatosan zajlanak a fejlesztések. Ezzel teljesebb képet kaphat az érdeklődő es a kisebb boltok nagyszerű ajánlatait is könnyebb lesz megtalálni.

Bikeexpress

Bikeexpress

(Web)Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Az webáruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti. Az Bikeexpress internetes üzletünkben történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

BioRobogó

BioRobogó

A folyamatosan emelkedő üzemanyagárakkal szemben: BioRobogó Csak természetesen! Kimondottan olcsó üzemeltetésű, környezetbarát, csendes közlekedési eszköz. Elektromos rollerek, robogók. A túlzsúfolt, nehézkes városi közlekedésben, felüdülés és egyedi élmény biztosít a környezetbarát BioRobogó® használata. 1 - 2 Ft/km! Egyszerű ,könnyű közlekedés és parkolás.

Bird elektromos kerékpárok

Bird elektromos kerékpárok

Elektromos kerékpárok, robogók. A minőségnek ára van, de mi minőséget kínálunk olcsón! Nem számít a nagy forgalom, hogy zsúfoltak az autóutak! Mehetünk a járdán, a kerékpárúton, nem kell bukósisak és biztosítás! Közlekedjen, túrázzon kényelmesen, olcsón BIRD elektromos kerékpárral, robogóval! Európai minőség verhetetlen áron!

Blaskovics kerékpár

Blaskovics kerékpár

A Blaskovics Kerékpár egyszemélyes mellékvállalkozásból nőtte ki magát Győr legnagyobb kerékpárszaküzletévé. Blaskovics István, a családi üzlet megalapozója 1994-ben, a nyugdíj melletti keresetkiegészítésként kezdett kerékpárok forgalmazásával foglalkozni, s mindössze 15 darabos induló árukészlettel nyitotta meg első üzletét a Szigethy Attila és a Tihanyi Árpád út sarkán.

Dupla2 bringabolt

Dupla2 bringabolt

A Dupla2 Bringabolt 2006-óta Mátészalka belvárosában, kitűnő parkolási lehetőséggel várja a kerékpározás szerelmeseit. Üzletünkben Mátészalkán megtalálhatók a gyermekkerékpároktól a BMX, mountain-bike kerékpárokig, elektromos kerékpárokig / robogókig mindenféle kerékpár. Kerékpár külső és belső gumik, kerékpár lámpák, markolatok, kerékpáros sisakok, gyermek ülések, nyergek, mindenféle kerékpár alkatrészek, kerékpáros felszerelések, kiegészítők széles választéka.

e-Bicikli Zóna

e-Bicikli Zóna

Új őrület hódít az utakon. Motor hajtja, de nem autó. Kormánya van, de nem robogó. Gyors, egyszerű, kényelmes és környezetbarát is egyben. Elektromos úton hozható működésbe a biciklik modern testvére. Sok szempontot figyelermbe véve előnyösebb ennek a használata. Egyrészt költségkímélőbb, amely miatt az idősek is gyakran használhatják. Ráadásul nem is megterhelő a számukra. Nem csupán az üzemanyaggal lehet pénzt megtakarítani, de a fenntartási költségek hiánya miatt is.

Hirdetés
Elektromos kerékpár praktikus kialakítás

Elektromos kerékpár praktikus kialakítás

Sportuniverzum kínálatában számos kerékpár található, a kisebb gyermekek számára színes, egyszerűen használható két kerekűek, vidám játékos mintákkal és színekben. A felnőttebb korosztály számára is több fajta méretben és fazonban lehet találni bicikliket, a különféle útviszonyoknak, terepeknek mérten, a leginkább használatosabb és praktikusabb darabot lehet kiválasztani, színben és formában. Továbbá lehet vásárolni motoros, elektromos kerékpárokat is a webshopból, akár az idősebb korosztály számára.

Elektromos kerékpár webáruház

Elektromos kerékpár webáruház

Békéscsabai üzletünkbe várjuk a vidéki és békéscsabai érdeklődőket egyaránt. Békéscsabán egyedülállóan próbapályán zárt biztonságos körülmények között próbálhatja ki Ön vagy akár családtagjai is bármely készletenlévő elektromos kerékpárunkat. Békéscsaba külterületére válllajuk a kész beüzemelt elektromos kerékpárok kiszállítását értéktől és tipustól függetlenül.

Elektromos kerékpár webshop

Elektromos kerékpár webshop

Üdvözöljük webboltunkban! Ha prémium minőségű elektromos kerékpárokat vagy a meglévő kerékpárjára utólagosan felszerelhető elektromos rendszereket keres, akkor a megfelelő helyen jár! Mi az az elektromos kerékpár? Neo Xtrem elektromos kerékpár Egy olyan kerékpár, amelyik kis teljesítményű (általában 250W-os) elektromos motorral rendelkezik, mely csökkenti a pedálozáshoz kifejtendő erőt, tehát kiegészítő hajtást ad A lehető legkorszerűbb mérő és vezérlőrendszer biztosítja az ember-gép harmónikus együttműködését. A lábunk a gázkar a gyorsításhoz. A laptopoknál alkalmazott korszerű akkumulátor technikával a kerékpár súlya 20 kg környékén marad Legtöbbjük a KRESZ szerint kerékpárnak minősül, így jogosítvány, biztosítás és sisak nélkül közlekedhetünk velük. Nem kerékpár helyettesítő; teljesítménye és kényelme folytán inkább az robogó és az autó a vetélytársa.

Elektromos Kerékpárok

Elektromos Kerékpárok

elektromos kerékpár bicikli city bike kerékpárok, cruiser bike robogók biciklik bicigli, eladó motor, motor eladó, használt motorok, használt robogó, robogó használt, eladó motorok, eladó robogók, robogók eladó, használt kerékpár, kerékpár használt, kerékpár bolt kerékpár elektromos használt bicikli gepida, bicikli eladó, kerékpár eladó elektromos bicikli, használt robogók robogó eladó, használt kerékpárok kerékpárbolt kerékpár üzlet gyerek bicikli, bicikli bolt elektromos kerékpárok robogó alkatrész robogó alkatrészek gyermek kerékpár eladó kerékpárok kerékpár alkatrész, bicikli alkatrész, kerékpár webshop kerékpár webáruház, elektromos motor, kerékpár szervíz bicikli webshop bicikli webáruház bicikli webshop kerékpár használt biciklik triciklik bicikli szervíz eladó biciklik kerékpár budapest biciklik eladók, robogok eladok, kerékpár szaküzlet, kerékpár női kismotor motor kereskedés, elektromos roller elektromos robogók országúti kerékpár elektromos

FullBike

FullBike

Napjainkban két különböző típusú elektromos kerékpár létezik a piacon, a pedelec és az ebike. A pedelec a pedállal hajtott elektromos kerékpár rövidítése. Ez a típusú kerékpár csak akkor halad, ha hajtják a pedált. Az elektromos rendszer erre rásegít. A rendszer rásegítésének mértéke a biciklis által kifejtett pedálerő függvénye. Hasonló elven működik, mint a gépjárműveken a szervokormány. Az ebike a pedálok hajtása nélkül is képes haladni. A sebességet a kerékpáros tudja szabályozni a gázkar vagy egy gomb segítségével. Egyszerre lehet tekerni a pedálokat és húzni a gázkart, ami egy pedelec-kel nem lehetséges. Ugyanezt a rendszert használják mopedeknél is.

GoMobility Kft.

GoMobility Kft.

A Go Mobility célja a városban élők számára kínálni egy egyedülálló lehetőséget arra, hogy jelenleg kevéssé ismert közlekedési eszközöket, ezen felül sporteszközöket és rekreációs járműveket kipróbáljanak. A nagyvárosi mobilitás problémája napról napra egyre nagyobb kihívást jelent, többek között a környezet-, és légszennyezés, az üzemanyagárak, a dugók és a stressz miatt. Ezekkel a problémákkal szinte mindenki szembesül, aki egyik pontról a másikra szeretne haladni szinte bármely helyszínek között. Ma egy átlagos városi út nem haladja meg a 3,5km távolságot; ez a távolság a személyautón és a tömegközlekedésen kívül számos más közlekedési eszközzel teljesíthető - ismerd meg és teszteld a jövő innovatív megoldásait most!

Green Spark

Green Spark

A Greenspark évtizedes tapasztalattal rendelkezik az elektromos kerékpárok gyártása terén, Olaszország egyik vezető elektromos kerékpárgyártója. A Greenspark Ecobike elnevezésű pedelec rendszerű elektromos kerékpárokat Európa több országában (Németország, Svájc, Franciaország, Szlovénia, Hollandia, Belgium és Magyarország) is forgalmazzák. A magyarországi kizárólagos importőr a Greenspark.hu Kft., 2012-ben indult.

Kerékpárcenter

Kerékpárcenter

A weboldal kimondottan a kerékpárok és kerékpár tartozékok kiválasztásánál nyújt segítséget. Webáruházunk folyamatosan bővülő kínálattal várja új és régi ügyfeleit. Kínálatunkban új Schwinn Csepel, Gepida és DHS felnőtt és gyermekkerékpárokat talál elérhető áron!

Tuti menü